Vijfde Kameraadjes Voetbalfeest
op zondag 24 maart

FBC-leden met (klein)kinderen opgelet! Op zondag 24 maart vindt in De Kuip het leukste evenement van het jaar plaats voor alle jonge Feyenoorders: het Kameraadjes Voetbalfeest. En omdat het de vijfde editie is, wordt het een nog grootser feest!

Tussen 11:00 en 17:00 uur is er van alles te doen in en rondom De Kuip. Zo kunnen vragen gesteld worden aan de Feyenoord-spelers tijdens de kidspersconferentie, is er een speciale baby-fotoshoot met de spelers en vinden er in de buitenring van het stadion verschillende activiteiten plaats. In het stadion kunnen jonge Feyenoorders en hun (groot)ouders genieten van een wervelende show met presentator Pepijn Gunneweg, YouTubers Matthy en Koen en optredens van topartiesten zoals Ronnie Flex, Famke Louise en Maan.

Kaartverkoop

Leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes mogen gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest. Ouders/begeleiders betalen slechts € 10,- per kaartje.

Per Kameraadjeslidmaatschap kunnen maximaal vier kaarten worden bijgekocht. De voorrangsperiode voor Kameraadjes start zaterdag 2 februari om 09:00 uur. Alle leden van de Feyenoord Juniorclub ontvangen vrijdag 1 februari een e-mail met hun persoonlijke inloggegevens voor het verzilveren van hun gratis kaartje en de kaartverkoop voor het Kameraadjes Voetbalfeest.

Wees er snel bij!

Het Kameraadjes Voetbalfeest was vorig jaar snel uitverkocht. Bij de kaartverkoop geldt het principe op=op, dus wacht niet te lang met kaarten kopen. In totaal zijn er 15.000 kaarten beschikbaar voor het Kameraadjes Voetbalfeest. De voorrangsperiode voor Kameraadjes loopt tot en met vrijdag 15 februari. Daarna kunnen ook niet-leden kaarten kopen en kunnen eventueel extra kaarten worden bijgekocht.

Is uw (klein)kind nog geen Kameraadje, maar wil hij of zij wel gratis naar het Voetbalfeest? Meld uw (klein)kind dan aan als lid van Kameraadjes!