FBC-nieuws


Office Centre nieuwe Partner Feyenoord

Feyenoord en Office Centre gaan een Partnership met elkaar aan. De overeenkomst tussen beide partijen werd woensdagavond voorafgaand aan de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard officieel bekrachtigd in de persruimte van De Kuip. Beide partijen zetten hun handtekening onder een verbintenis voor drieƫnhalf jaar.

Kijkcijferrecord Klassieker
zorgt voor enorme mediawaarde LED-boarding

De spectaculaire 6-2 zege van Feyenoord op Ajax werd zondag door gemiddeld 1.178.000 voetballiefhebbers live bekeken op FOX Sports; een kijkcijferrecord. Dat betekende niet alleen goed nieuws voor de tv-zender, maar ook voor de relaties van Feyenoord die via LED-boarding hun boodschap verspreidden.

Informatie kaartverkoop
halve finale TOTO KNVB Beker volgt

Feyenoord speelt in de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen Ajax (woensdag 27 februari, 20:45 uur).

Uiteraard heeft u als zakelijk stoelhouder de mogelijkheid om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn. Meer informatie over het afnemen van kaarten voor het duel volgt spoedig per mail.

Giovanni van Bronckhorst kondigt vertrek aan

Giovanni van Bronckhorst stopt aan het einde van het seizoen als hoofdtrainer bij Feyenoord. Van Bronckhorst heeft de directie laten weten straks, na vier zeer succesvolle seizoenen, toe te zijn aan een nieuwe uitdaging buiten Feyenoord.

Nieuwjaarsreceptie: samenwerking Feyenoord en FC Dordrecht

Feyenoord gaat een officiƫle samenwerking aan met FC Dordrecht. Het is de bedoeling dat (jeugd)spelers die daar baat bij hebben tijdelijk bij de club uit de eerste divisie kunnen gaan spelen, om vervolgens sterker terug te keren bij Feyenoord.