Business Seats: Feyenoord-beleving in ontspannen netwerkomgeving

De Business Seats, het zijn de in het oog springende rode stoelen op de tweede ring aan de lange zijde. Hier genieten de zakelijke Feyenoord-relaties van het voetbal én de uitgebreide hospitality rondom de wedstrijden.

Als Feyenoord het bekerduel tegen Fortuna Sittard aftrapt geeft de thermometer één graad onder nul aan. Niet op de Business Seats. Daar is de temperatuur een stuk hoger. Heaters verwarmen de toeschouwers die deze woensdagavond – al dan niet met fleecedeken - klaarzitten om van een ouderwets bekeravondje te genieten.

Business Lounge

Wie kiest voor Business Seats heeft ook de mogelijkheid rondom de wedstrijden een hapje en een drankje te doen in de Business Lounge, gelegen op de tweede etage van het Maasgebouw. Het is deze woensdagavond gezellig druk in de Business Lounge. Zakelijke relaties praten elkaar bij over de business en uiteraard wordt ook de situatie rondom Feyenoord besproken.

Geen tekortkomingen
John Berghegen (Fource Automotive Source) is samen met gezelschap afgereisd naar De Kuip. In de Business Lounge bereiden zij zich voor op een hopelijk memorabele bekeravond. ‘We komen niets tekort hier. Er is eten en drinken, dus het is top geregeld’, aldus Berghegen een half uur voor aanvang van het bekerduel. ‘Ik verwacht vanavond zeker dat we winnen’, vult zijn relatie hem aan.

Heaters

Eenmaal op comfortabele rode stoelen onder de heaters zien de mannen hoe Feyenoord in de eerste helft op voorsprong komt tegen Fortuna Sittard. Doelpuntenmaker Robin van Persie zorgt voor lachende gezichten op de Business Seats én in de Business Lounge, waar tien minuten later onder het genot van een drankje een kwartier ‘gerust’ wordt. ‘Wat is het hier relaxed’, geeft Eric Bremer (Zuidgeest) aan. ‘De stoelen zitten echt goed en de heaters zijn echt een pluspunt. Ik zit dan wel met een jas aan, maar het is niet koud.’

Zege
Na het nuttigen van zijn biertje neemt Bremer weer plaats op de Business Seat en ziet hij Feyenoord uitlopen naar een 4-1 zege. De sfeer in het vak met ruim 1.600 Business Seats is gemoedelijk. De stoelhouders zijn opgelucht. Feyenoord is door naar de halve finales van de TOTO KNVB Beker. Henk Maas (M&H Loodgieters- en dakdekkersbedrijf) proost met een groep bekenden op de zege. ‘Avonden als deze zijn geweldig’, aldus Maas. ‘Business Seats zijn mij de investering meer dan waard.’

Op een ouderwetse bekeravond blijkt eens te meer: de Business Seats gecombineerd met de Business Lounge is dé plek om in een ontspannen sfeer bestaande relaties te onderhouden, nieuwe contacten op te doen en Feyenoord te beleven.


Bent u ook benieuwd naar de wedstrijdbeleving vanaf een Business Seat?