VOORWOORD

Mark Koevermans

Commercieel Directeur Feyenoord


Beste relatie,


Voor de Feyenoord Business Club was 2018 een prima jaar. Er hebben talrijke sfeervolle evenementen plaatsgevonden, waarbij de mogelijkheid tot netwerken u hopelijk veel succes heeft gebracht. Graag wil ik in dit decembernummer van het FBC Online Magazine even kort terugblikken op enkele hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Terugblik 2018

Winnen is een kernwaarde van Feyenoord en dat is in alle geledingen van de club gebeurd, waaronder, het belangrijkste, ook op het veld. Zo is een delegatie van de FBC getuige geweest van de winst van de Johan Cruijff Schaal in het Philips Stadion. Het was alweer de tweede prijs van dit jaar, nadat in april de TOTO KNVB Beker werd gewonnen ten koste van AZ.

Bij de FBC draait het echter om meer dan voetbal. Eén van de meest succesvolle netwerkevenementen van dit jaar was de FBC Golf Trophy. Zo’n 250 FBC-leden deden mee aan het evenement dat alles in zich heeft waar de Feyenoord Business Club voor staat: kameraadschap en netwerken in een sportieve omgeving.

Die aspecten waren ook weer zichtbaar bij de FBC-reis naar Milaan, waar een speciale meet & greet met voormalig Feyenoord-verdediger Stefan de Vrij op het programma stond. Tevens bezocht de afvaardiging de wedstrijd Internazionale – FC Barcelona in de Champions League. Een bijzonder evenement, net als het FBC Kerstdiner, dat plaatsvond in het Hulstkampgebouw aan de oevers van de Maas. Een sfeervolle afsluiting van een – zoals eerder genoemd – prima jaar, waarin ook nog eens bekend werd gemaakt dat Feyenoord in het seizoen 2016-2017 een recordomzet van bijna 100 miljoen euro en miljoenenwinst boekte.

FBC-reis Marbella

Ook in 2019 staat u als lid van de Feyenoord Business Club wederom vele bijzondere en sfeervolle evenementen te wachten. Zo kunt u zich nog één dag aanmelden voor de FBC-reis naar Marbella, waar het eerste elftal de tweede week van januari verblijft om een trainingskamp te beleggen. Hopelijk weet de selectie de eerste seizoenshelft eerst nog een passende afsluiting van dit mooie jaar te geven. Te beginnen met het bekerduel tegen FC Utrecht, vanavond in De Kuip.

Prettige feestdagen en een voorspoedig 2019. Hopelijk tot ziens in De Kuip.

Met vriendelijke groet,

Mark Koevermans