VOORWOORD

Mark Koevermans

Commercieel Directeur Feyenoord


Beste relatie,


November was een drukke maand voor de Feyenoord Business Club. Zo heb ik met zeer veel genoegen meegekregen dat de FBC-reis naar Milaan alle verwachtingen heeft waargemaakt. De afgereisde FBC-leden kregen niet alleen een fantastische Champions League-wedstrijd tussen Internazionale en FC Barcelona voorgeschoteld, tevens ontmoetten zij voormalig Feyenoorder Stefan de Vrij. De verdediger nam uitgebreid de tijd om vragen van de Business Clubleden te beantwoorden, iets wat zeer gewaardeerd werd. Voor komend seizoen hoop ik natuurlijk dat de FBC Feyenoord weer achterna kan reizen. Uiteraard doet de club er op sportief gebied alles aan om dit mogelijk te maken.


Een ander evenement waar ik – en velen met mij – altijd van geniet is het FBC Kerstdiner, een sfeervolle netwerkavond met luxueus diner en een uitstekend verzorgde naborrel. Ook dit jaar is het iconische Hulstkampgebouw, gelegen aan de oevers van de Maas, het decor van de avond. Wat mij betreft een evenement dat u als FBC-lid absoluut niet mag missen. Aanmelden voor het evenement is nog mogelijk. Daarover leest u meer op de pagina ‘agenda’ (pagina 3).


Op commercieel gebied wil ik even stilstaan bij een bijzondere onthulling op Rotterdam The Hague Airport. Via de luchthaven reizen jaarlijks twee miljoen mensen van en naar hun bestemming. Het onthullen van de levensgrote elftalfoto met origineel Kuip-stoeltje was dan ook een mooi moment. Voor ons is het van belang om zichtbaar te zijn op zo’n iconische locatie in de stad. Daarnaast zullen reizigers beseffen dat ze in de regio van Feyenoord zijn aangekomen. De club zal de komende periode steeds duidelijker aanwezig zijn op de luchthaven. Zo werken we gezamenlijk toe naar onder meer de opening van een officiële Feyenoord Fanshop.


November was ook de maand van een memorabele interland in De Kuip. De sfeer tijdens Nederland – Frankrijk was fantastisch, zoals u wellicht heeft meegekregen vanaf een zakelijke stoel. Ook het feit dat grote artiesten als Marco Borsato en Rammstein hun weg naar het stadion (weer) hebben gevonden geeft mij een goed gevoel. Het belooft een drukke zomer te worden in het mooie stadion van Feyenoord. Maar eerst gaan we de koude decembermaand in. Een maand waarin het eerste elftal nog vier keer thuis speelt, waaronder komende zondag al de topper tegen PSV.


Graag tot ziens bij deze of één van de andere wedstrijden in De Kuip.


Met vriendelijke groet,


Mark Koevermans