Optimale netwerkmogelijk-heden met de FBC-app

Uitgelicht: Notificaties

De kracht van de Feyenoord Business Club schuilt in het fysieke netwerken, maar ook in het stevige online netwerkfundament. De Feyenoord Business Club heeft een eigen app: de FBC-app. Met deze app heeft u de meer dan 900 aangesloten bedrijven en contactpersonen letterlijk binnen handbereik.


Zo wordt het met de app een stuk makkelijker om andere FBC-leden (zowel bedrijven als de contactpersonen) te vinden en kunnen de leden makkelijker contact met u opnemen. Ook blijft u via de app op de hoogte van de evenementen die de FBC organiseert. Maar hoe gaat dat nu precies in zijn werk?

Notificaties

Wanneer u bent aangemeld bij de FBC-app ontvangt u automatisch notificaties bij belangrijke updates, bijvoorbeeld op het gebied van evenementen. Als gebruiker van de app weet u zo precies wanneer er nieuwe belangrijke informatie is geplaatst.


Graag alle notificaties in één oogopslag zien? Op de overzichtspagina van de FBC-app kunt u rechtsboven de notificatiebutton aanklikken. Zo ziet u direct welke belangrijke informatie er reeds is gedeeld met gebruikers van de app. Uiteraard krijgt u geen notificaties van evenementen waar u niet voor bent aangemeld. Blijf dus helemaal op de hoogte van de actualiteiten binnen de FBC met de app.

Iedere maand behandelen wij handige opties en features van de app.

Op deze manier kunt u optimaal gebruikmaken van het online netwerkplatform.