Bijzondere FBC-evenementen
op het programma

November belooft een drukke maand te worden voor de Feyenoord Business Club. Niet alleen staat de reis naar Milaan op het programma, ook vinden er andere interessante FBC-evenementen plaats.


FBC Netwerkborrel

Zo gaat de FBC op dinsdag 6 november basketballen in het Topsportcentrum Rotterdam. Tijdens dit laagdrempelige evenement geven spelers van Feyenoord Basketball, dat uitkomt in de hoogste divisie van Nederland, een clinic waar plezier voorop staat.

Ton Strooband (manager supporters- en maatschappelijke zaken) zal na afloop een inspirerende presentatie geven over het Sociaal Economisch Plan (SEP) en de multiclub Feyenoord. Uiteraard is er ook een mogelijkheid tot netwerken onder het genot van een drankje, ook wanneer u niet deelneemt aan de clinic. Wilt u wel een poging wagen? Denkt u dan s.v.p. aan het meenemen van sportkleding en zaalschoenen.


FBC Businessborrel

Zoals ongetwijfeld bij u bekend werkt Feyenoord aan een nieuw stadion binnen het project Feyenoord City. Wat is nu de stand van zaken? Wat voor toekomstperspectief biedt een nieuw stadion? Loopt Feyenoord risico?

Om u inzicht te geven in de laatste ontwikkelingen in dit proces praten David Gianotten (Managing Partner Architect bij OMA) en Jan de Jong (Algemeen Directeur Feyenoord Rotterdam) u op maandag 19 november in de Business Lounge van De Kuip graag bij over o.a. het voorlopig ontwerp, de business case en de financiering. Na de presentatie is er uiteraard ruimte om vragen te stellen over het nieuwe stadion.