Optimale netwerkmogelijk-heden met de FBC-app

Uitgelicht: Agenda

De kracht van de Feyenoord Business Club schuilt in het fysieke netwerken, maar ook in het stevige online netwerkfundament. De Feyenoord Business Club heeft een eigen app: de FBC-app. Met deze app heeft u de meer dan 900 aangesloten bedrijven en contactpersonen letterlijk binnen handbereik.

Zo wordt het met de app een stuk makkelijker om andere FBC-leden (zowel bedrijven als de contactpersonen) te vinden en kunnen de leden makkelijker contact met u opnemen. Ook blijft u via de app op de hoogte van de evenementen die de FBC organiseert. Maar hoe gaat dat nu precies in zijn werk?

Agenda

In de Feyenoord Business Club krijgt u volop mogelijkheden om te netwerken. Dat kan tijdens wedstrijden, maar natuurlijk ook tijdens de speciale evenementen. Via de FBC-app blijft u helemaal op de hoogte van de aankomende evenementen, zoals een competitiewedstrijd, Netwerkontbijt – of borrel. Selecteer in de app het kopje ‘agenda’ om in één oogopslag inzicht te krijgen in de activiteiten.

Wilt u de aankomende FBC Netwerkborrel absoluut niet missen? Binnen twee tikken op het scherm bent u aangemeld voor het evenement of zet u deze bij uw favorieten. Om inzicht te krijgen in de personen die reeds zijn aangemeld voor het evenement gaat u binnen het agenda-item naar het kopje ‘aanwezig’. Zo loopt u gemakkelijk potentiële klanten tegen het lijf. Kortom, de agendafunctie is een overzichtelijke weergave van de sportieve en zakelijke activiteiten van Feyenoord.

Iedere maand behandelen wij handige opties en features van de app.

Op deze manier kunt u optimaal gebruikmaken van het online netwerkplatform.