VOORWOORD

Mark Koevermans

Commercieel Directeur Feyenoord


Beste relatie,


Hoewel het seizoen zich nog in de beginfase bevindt hebben de eerste evenementen van de Feyenoord Business Club reeds plaatsgevonden. En gelukkig zeer succesvol! Ik wil in het bijzonder even stilstaan bij de FBC Golf Trophy, met ruim 250 deelnemers ieder jaar weer een groot event en een behoorlijke organisatie. Het evenement heeft alles in zich waar de Feyenoord Business Club wat mij betreft voor staat: kameraadschap, netwerken en sportiviteit. De mooie opkomst en geweldige setting op Golfbaan Bentwoud hebben gezorgd voor een onvergetelijke editie.

LinkedIn

Ook digitaal timmert Feyenoord al geruime tijd aan de weg. LinkedIn is het perfecte kanaal om contact te onderhouden met onze zakelijke achterban. Niet alleen bestaande relaties, maar zeker ook potentiële contacten voor de toekomst. Deze maand heeft Feyenoord de mijlpaal van 25.000 volgers bereikt. Met afstand het hoogste aantal volgers van alle Nederlandse clubs, waarmee de kracht van Feyenoord als zakelijk platform eens te meer wordt bevestigd.

Sophiawedstrijd

Over kracht gesproken: en passant hebben wij met genoegen kunnen meedelen dat de traditionele wedstrijd voor het Sophia Kinderziekenhuis dit seizoen een bedrag heeft opgeleverd van ruim € 30.000,-. Onder meer dankzij giften van onze supporters en zakelijke relaties. De jaarlijkse Sophiawedstrijd vond dit seizoen plaats op 19 augustus, de dag van de Rotterdamse derby tussen Feyenoord en Excelsior (3-0), en had een extra feestelijk karakter vanwege de vijftienjarige samenwerking tussen Feyenoord en het kinderziekenhuis. In het bijzonder mag de betrokkenheid van onze Business Unithouders worden genoemd. Jaarlijks bieden zij bij deze wedstrijd een plek voor patiëntjes en hun ouders.

Nieuwe huisvesting voor de Feyenoord Academy

Ten slotte kan ik zeggen dat de voortgang van de bouw van de nieuwe trainings- en wedstrijdaccommodatie voor Feyenoord Academy en Sportclub Feyenoord voorspoedig verloopt. Na de bouw van 1908 als onderkomen voor het eerste elftal is dit het nieuwe project in de verdere professionalisering van onze voetbalafdeling. De nieuwe accommodatie van de jeugdopleiding en de amateurtak zal gaan bestaan uit vijf velden en een modern en multifunctioneel gebouw. Het complex wordt met ingang van het seizoen 2019-2020 officieel in gebruik genomen. Wij zullen u uiteraard op de hoogte houden van de vorderingen.

Graag tot ziens in De Kuip!


Met vriendelijke groet,


Mark Koevermans