Optimale netwerkmogelijk-heden met de FBC-app

Uitgelicht: Aanmelden voor een evenement

De kracht van de Feyenoord Business Club schuilt in het fysieke netwerken, maar ook in het stevige online netwerkfundament. De Feyenoord Business Club heeft een eigen app: de FBC-app. Met deze app heeft u de meer dan 900 aangesloten bedrijven en contactpersonen letterlijk binnen handbereik.

Zo wordt het met de app een stuk makkelijker om andere FBC-leden (zowel bedrijven als de contactpersonen) te vinden en kunnen de leden makkelijker contact met u opnemen. Maar hoe gaat dat nu precies in zijn werk?

Aanmelden voor een evenement

Het aanmelden voor een evenement is gemakkelijk via de FBC-app. Zo ontmoet u de FBC-leden ook tijdens een Netwerkontbijt- of lunch. En dat met slechts enkele handelingen in de app! Ga in de app naar ‘agenda’, alwaar u de aankomende evenementen van de Feyenoord Business Club en de wedstrijden van het eerste elftal ziet. Kies een evenement, bijvoorbeeld de FBC Netwerklunch van dinsdag 2 oktober en schrijf u in door op de gouden balk te klikken. De inschrijving is nu geregeld!

Krijg via de app inzicht in het programma, zodat u exact weet wat u kunt verwachten. Benieuwd welke FBC-leden zich eveneens hebben aangemeld voor het aankomende evenement? Klik op het tabje ‘aanwezig’ om de overige inschrijvingen te zien. Zo ziet u met welke leden u in contact kunt komen tijdens het evenement. Ook geeft deze feature de mogelijkheid om na afloop van de lunch snel even een bericht te sturen naar het FBC-lid waar u een constructief gesprek mee heeft gevoerd.

Iedere maand behandelen wij handige opties en features van de app.

Op deze manier kunt u optimaal gebruikmaken van het online netwerkplatform.