FEYENOORD FANSHOP


FEYENOORD LIFESTYLE COLLECTIE

Nieuwe producten lanceren is altijd spannend, maar de presentatie van de nieuwe Lifestyle Collectie was voor Feyenoord Fanshop extra bijzonder. Deze kersverse collectie werd namelijk gepresenteerd door drie supporters uit de modellenpoule, waar leden van Het Legioen en Kameraadjes zich onlangs voor konden aanmelden.


FEYENOORD-SUPPORTER
ÉN MODEL

Imre, Nino en Michiel zijn behalve Feyenoord-supporter sinds kort ook model. Uit de meer dan duizend inzendingen werden zij uitgekozen om toe te treden tot de modellenpoule van Feyenoord Fanshop, speciaal voor fotoshoots voor nieuwe Feyenoord-producten.


NIEUWE FEYENOORD
LIFESTYLE COLLECTIE

Het drietal viel met de neus in de boter. De drie mannen kregen namelijk als eersten de allernieuwste producten uit de Feyenoord Lifestyle Collectie in handen. In herfstsferen en met de winter in aantocht nam Feyenoord Fanshop namelijk nieuwe artikelen op in het assortiment die passen bij deze seizoenen.


NIEUWE LUXE FEYENOORD TASSENLIJN

Zo poseerden Imre, Nino en Michiel in stijlvolle kleding van de club vol trots met een artikel uit de nieuwe collectie, met daarin onder meer een nieuwe luxe tassenlijn. Deze bestaat uit een rugzak, sporttas, fanny pack en toilettas, met daarin op subtiele wijze het woord ‘Feyenoord’ verwerkt.


OOK OVERAL GOED VOOR DE DAG KOMEN?

Wil jij net als deze jongens ook een kwalitatief hoogwaardige tas of trui van jouw club, om zo altijd en overal goed voor de dag te komen als Feyenoord-supporter? Of ben je gewoon nieuwsgierig geworden? Bekijk de Feyenoord Lifestyle Collectie (en bestel) via onderstaande button!


Stien (97) juicht weer in De Kuip


Uit de keuken van 1908