FIFA 19


NIEUW: DE FEYENOORD-EDITIE!

Wanneer overal de voetbalcompetities weer van start zijn gegaan, weten de liefhebbers dat het wachten op FIFA 19 bijna voorbij is. Dit jaar brengt Feyenoord een speciale Feyenoord-editie op de markt voor de supporters die ook gek zijn van het bekende voetbalspel.


DE SPECIALE
FEYENOORD-EDITIE

Op vrijdag 28 september 2018 komt EA SPORTS FIFA 19 wereldwijd uit voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Daarnaast komt voor de Playstation 3 en de Xbox 360 de Legacy-edition van FIFA 19 uit. Speciaal voor de nieuwe versie van het voetbalspel wordt er een unieke Feyenoord-editie uitgebracht. Hierbij ontvang je, naast het nieuwe spel FIFA 19, gratis een limited edition Feyenoord Steelbook.


FIFA 19 FEYENOORD ‘CHAMPIONS EDITION’

Met deze editie heb je drie dagen eerder toegang tot de game, tot twintig Jumbo Premium Goud-pakketten (één per week gedurende twintig weken), één UEFA Champions League gouden speler (kies één van de vijf gouden spelers met 80-83 rating van gekwalificeerde teams), Cristiano Ronaldo & Neymar leenitems (voor zeven FUT-wedstrijden) en special Edition FUT-Kits (ontworpen door de artiesten van de FIFA-soundtrack).

Van de Champions Edition is een beperkte voorraad beschikbaar en na 25 september is deze variant niet meer verkrijgbaar. Wees er dus snel bij, want OP=OP!


FIFA 19 FEYENOORD ‘STANDARD EDITION’

De standaarduitvoering van de Feyenoord-editie van FIFA 19 kan, bij beschikbaarheid, het gehele seizoen worden besteld. Als je voor vrijdag 28 september bestelt, zijn onderstaande voordelen inbegrepen: tot vijf Jumbo Premium Goud-pakketten (één per week gedurende vijf weken), Cristiano Ronaldo als leenitem voor zeven FUT-wedstrijden en special Edition FUT-tenues, ontworpen door de artiesten van de FIFA-soundtrack.